За нас

Има разлика между понятията екип и персонал. Ние в Копикомерс се радваме да се окачествим като екип. Обслужването, което предлагаме на своите клиенти е качествено, бързо и адекватно благодарение на добре смазаният механизъм за комуникация между фирмените звена.

Специалистите в Копикомерс имат необходимия опит и квалификация, в следствие на които са на лице условия за ефикасно и надеждно изпълнение на корпоративни поръчки и качествено обслужване както на големи администрации, така и на крайни клиенти. Вярваме, че колектива на фирмата успява с компетентност, любезност, отзивчивост, отговорност и уважение към клиента да осигури бързо и ефикасно обслужване. Възникналите проблеми ние решаваме експедитивно, акуративно и с подобаващо внимание. Екипът на Копикомерс е развил и поддържа качество и коректност в обслужването на клиентите, на ред с лоялност в партньорствата и честност в отношенията. Политиката на фирмата и работа на нейните служители предоставят качествено и комплексно обслужване и създават трайни партньорства.


  • Стремежът, доказван ежедневно от всички работещи в Копикомерс е, да се съхрани традицията на доброто обслужване, като максимално се отговаря на изискванията на клиентите и навременно им се предлагат най-новите продукти и услуги, ние сме убедени, че най-точният показател за всяка сериозна фирма е доверието на клиентите.

Целта на Копикомерс е да предостави цялостни и уместни решения, с които нашите клиенти да реализират по–успешно своя бизнес и да бъдат максимално конкурентноспособни на пазара. Основното, на което залагаме, е изграждането и поддържането на постоянна комуникация с нашите клиенти, за да вървим заедно напред.


Фирмата има три основни направления в дейността си:

Търговска дейност - Продажба на нови и рециклирани копирни машини,лазерни принтери,офис техника и консумативи.

Сервизна дейност - Перфектен гаранционен и следгаранционен сервиз на продаваната офис техника.

Услуги – Отдаване на копирни машини под наем, презареждане и рециклиране на тонер касети

Екипът ни се състои от отлично обучени специалисти с дългогодишен опит в сервизната поддръжка на копирни машини и лазерни принтери.Вярваме, че ключът към успеха на компанията е поставяне нуждите на клиента на първо място.Екипът ни се стреми постоянно да поддържа високото качество на услугите, които предлага,и непрестанно да задоволява очакванията на нашите клиенти!